Kultur

Åbningen markeres officielt med deltagelse af justitsministeren, borgmesteren og politidirektøren, ligesom borgerne inviteres til åbent hus.

 

Alle er velkomne, når Midt- og Vestjyllands Politi mandag den 13. september indvier den nye nærpolitiekspedition i Artium i Brande.

”Vi ser frem til at vise vores nye lokale og håber, at mange borgere – store som små – vil kigge forbi i løbet af eftermiddagen. Der vil være mulighed for at hilse på de nye betjente i byen, kigge nærmere på en politibil og hilse på en politihund,” siger politidirektør Helle Kyndesen.

Den nye nærpolitiekspedition er et supplement til nærpolitistationen i Ikast, der i juni blev udvidet fra fire til 19 ugentlige åbningstimer. Nærpolitiekspeditionen i Brande vil have åbent hver onsdag fra klokken 15.00-17.00. Derudover er det naturligvis altid muligt at kontakte politiet på telefon 114.

”Det er en stor glæde, at vi har fået mulighed for at åbne en politiekspedition i Brande som supplement til vores udvidede åbningstider og faciliteter i Ikast. Vi håber, at placeringen i Artium, der blandt andet også huser bibliotek og skole, vil give borgerne en naturlig gang i bygningen og dermed bringe politi og borgere tættere på hinanden,” siger politidirektør Helle Kyndesen.

Program for åbningen af nærpolitiekspeditionen:

Kl. 16.00-17.30:

På pladsen foran Artium inviterer Midt- og Vestjyllands Politi til en hyggelig eftermiddag for hele familien. Her kan du få lov til at sidde på bagsædet af en politibil, hilse på en politihund eller en af den nye nærbetjente, der er tilknyttet nærpolitiekspeditionen i Brande. Midt- og Vestjyllands Politi byder desuden på kaffe, vand og donut.

Kl. 16.45-17.15:

Justitsminister Nick Hækkerup ankommer. Der bliver holdt taler ved borgmesteren, politidirektøren og ministeren, der efterfølgende klipper den røde snor og officielt indvier den nye nærpolitiekspedition.

Kommentarer