Debat og politik

DF-politiker i Odder beskyldes for at sælge kvinde som sexslave

Byrådspolitiker i Odder, John Rosenhøj, beskyldes af tidligere prostitueret for at have solgt hende som "slavetøs" til voldsomme sexkunder.

En tidligere prostitueret kvinde beskylder nu det lokale medlem af Odder Byråd John Rosenhøj for at have solgt hende som slavetøs til voldsomme sex-kunder. Det fremgår af en artikel i Ekstra Bladet.

– John solgte mig som slavetøs. Størstedelen af de kunder, som jeg havde, de kom fra John. Så han udvalgte også kunderne. Det var så især ‘scat’ (afføringssex). Det kunne bare ikke blive ekstremt nok til sidst, fortæller den tidligere prostituerede til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet skriver at mediet er bekendt med kvindens fulde identitet, men har valgt at sløre den for offentligheden på grund af sagens ekstreme detaljer.

John Rosenhøj benægter dog, at han har været bagmand for prostitution. Han benægter også, at han ved siden af sit byrådsarbejde i Odder har haft en sidebeskæftigelse med afførings- og SM-pornofilm til diverse betalingshjemmesider.

– Jeg har ingen kommentarer til mit privatliv, udtaler han til Ekstra Bladet.

John Rosenhøj trak sig i sidste uge som spidskandidat for Dansk Folkeparti i Odder, ifølge ham selv af helbredsmæssige grunde. Han fortalte samtidig, at han dog fortsætter i byrådet til udgangen af året.

Artiklen i Ekstra Bladet bringer uddrag af interview med både den tidligere prostituerede og med John Rosenhøj.

Ekstra Bladet er ifølge mediet i besiddelse af omfattende materiale, som underbygger kvindens forklaring.

Et af de billeder, der er kommet frem viser John Rosenhøj sammen med tre kvinder, som er smurt ind i afføring.

Kommentarer