Magaxin

Hav dit barn tæt på din krop og føl nærværet

Artiklen er sponsoreret.

Er du mere til at have dit barn tæt på kroppen, end at køre med det i barnevognen eller klapvognen. Flere og flere forældre vælger bæreseler, vikler og slynger til at bære deres børn rundt i. Det giver blandt andet mere nærvær at bære dit barn tæt på kroppen, end at køre dem i en barnevogn og klapvogn, samtidig med at du er mere fleksibel da dine hænder er frie stort set hele tiden, fremfor når du kører med en vogn. Her skal du altid tjekke om der er plads nok til at medbringe barnevognen. Det problem får du ikke, når du bærer dit barn i en sele.

Fra nyfødt til større børn

Mange tror at det kun er nyfødte der kan bæres i en sele, men det er ikke helt rigtigt. Du kan begynde at bære dit barn i en sele, vikle eller slynge allerede fra de er nyfødte, men kan fortsat gøre det, når dit barn bliver større og mere selvstændigt. Det giver dig stadig muligheden for at have dine hænder fri, men samtidig kan du have styr på dit barn, og have det med dig rundt. Så hvis du nyder at kunne være effektiv, selvom du har dit barn hjemme, eller at din baby er vågen, så er en sele eller vikle et godt bud.

Den perfekte sele

vikleliv.dk kan du finde et stort udvalg af både bæreseler, ringslynger, fastvikler og strækvikler og både for nybegyndere, men også mere erfarne viklebrugere. Det giver dig muligheden for at finde den der passer bedst til dig og dit barn. Alt efter barnets størrelse, skal du også tilpasse hvilke slags sele, samt størrelse på selen, så dit barn altid sidder trygt og sikkert. Du kan samtidig læse om de forskellige seler, samt se guides til at anvende selerne og viklerne helt korrekt. 

Kommentarer