Magaxin

Sådan kommer du godt igennem en flytning

Artiklen er sponsoreret.

Står du overfor en flytning? Så læs med i denne korte oversigt og få tips til hvordan du bedst klarer det.

Pak ned i god tid

Den bedste grundlag for en god flytning er, at du har pakket ned i forvejen. Har du nogensinde hjulpet nogen med at flytte, som lige havde glemt at skrue et par hylder ned eller ikke havde pakket hele køkkenet ned? Det kan være irriterende og bøvlet at pakke ned, samtidig med at kasser og møbler bliver båret ud. Derfor er det en rigtig god idé at have alt pakket ned, før der kommer folk over for at hjælpe. Og hvis du ikke har lyst eller plads til at gå rundt i flytterod i flere uger op til flyttedag, kan du altid overveje Møbelopbevaring til dine ting. Opbevaring og opmagasinering kan nemlig hjælpe dig på mange måder.

Find et opbevaringsrum

Hvis du ikke har lyst til at gå rundt i flytterod i flere dage inden flyttedagen, kan du altid tyvstarte lidt på flytningen. Du kan leje et rum til opmagasinering, hvor du kan opbevarere nogle af dine kasser og møbler. Det er en smart løsning, da der så heller ikke er så meget at flytte på selve flyttedagen. Desuden kan du bruge opbevaringsrummet efter flyttedagen. Så kan du nemlig vurdere, om der overhovedet er plads eller behov for alle møblerne fra din tidligere bolig – hvis ikke, kan du sælge møblerne fra opbevaringsrummet.

Få hjælp fra så mange som muligt

Mange mennesker gruer for en flyttedag og frygter, at det bliver en dag fuld af sved og tunge kasser. Heldigvis er der en nem løsning – få så mange til at hjælpe dig som muligt. På den måde skal hver enkelt person ikke bære så meget og det er en god anledning til at samle folk, som normalt ikke ser hinanden. 

Kommentarer