Kultur

Snit, filt og leg: Sommerferie-aktiviteter på den gamle skovridergård

Foto: Museum Midtjylland

Sommeren er på vej og Vester Palsgaard Skovmuseum er klar til at tage imod både store og små. Vi byder nemlig endnu engang på sommeraktiviteter og mulighed for at nyde naturen omkring museet.

Skab de flotteste tulipaner ved at vådfilte med uld over en golfbold. Det er også muligt at snitte en fløjte. Eller hvad med en gå tur i skoven, hvor en af museets frivillige vil fortælle om livet i skoven? Efter gåturen er der mulighed for at bage en pandekage over bål.

Familien kan også sammen give sig i kast med museets skattejagt – skovriderens hund Trofast er nemlig løbet væk, og han vil gerne have hjælp til at finde den.

Det er museets frivillig-laug, som står for aktiviteterne, og de vil gerne fortælle om stedet og deres arbejde på skovridergården. Museet er åbent, så det er også muligt at gå en tur igennem udstillingerne.

Der er lagt op til nogle hyggelige torsdage ved Vester Palsgaard Skovmuseum, så tag familien under armen og nyd en dag i skoven. Der er gratis entré. Det koster 25 kr. pr. barn for at deltage i alle aktiviteter.

Info

Torsdag d. 30. juni, d. 7. juli og d. 28. juli kl. 12-15

Vester Palsgaard Skovmuseum, Palsgårdvej 9, 7362 Hampen

Kommentarer