Ikast

Sportscenter Ikast bliver vært for dansk landsholdshåndbold

Kathrine Heindahl og resten af kvindelandsholdet gæster Århus til efteråret. Foto: Lars Møller

Kvindelandsholdet varmer op til EM 2022, når de i september spiller Sparekassen Kronjylland/Bring Golden League på dansk grund, blandt andet i Sportscenter Ikast. Billetter til alle tre kampe sættes i salg kl. 10.00 i dag.

Håndbolddanmark er gået på sommerferie. Nogle er rykket ud i sandet, nogle på håndboldskole og andre puster velfortjent ud ovenpå en lang sæson. Men inden længe begynder det måske at krible lidt i fingrene igen for at komme til håndbold – og ikke mindst at komme ud og se nogle fede håndboldkampe. Og det er der heldigvis snart mulighed for igen.

Til efteråret vender kvindelandsholdet nemlig stærkt tilbage og gæster hele tre danske haller, når der skal spilles Sparekassen Kronjylland/Bring Golden League i slutningen af september.

Randers, Aarhus og Ikast er udpeget til at danne ramme om tre fede opgør, hvor Danmark møder Norge, Holland og Schweiz i Golden League. Og i Ikast glæder de sig meget til at skabe en fantastisk håndboldfest og bakke op om kampene:

Miljøet omkring Sportscampus Ikast-Brande har over lang tid produceret dygtige udøvere indenfor mange idrætsgrene. På kvindelandsholdet er der adskillige nuværende og tidligere spillere fra håndboldmiljøet i Ikast, og det gør os ekstra glade og stolte over at kunne byde velkommen til landsholdshåndbold fra allerøverste hylde i IBF Arena d. 2. oktober,” fortæller centerdirektør Jan Rahbek fra Sportscenter Ikast.

Billetter kan købes fra i dag

Hvis man vil være blandt de første til at sikre dig en plads på tribunerne til de kommende kampe, skal man allerede sidde klar i dag kl. 10.00, hvor billetterne sættes i salg hos Ticketmaster på linket her.

Golden League er en vigtig del af landsholdets forberedelser til EM, der allerede begynder den 4. november. Og landstræner Jesper Jensen ser frem til at kunne tage hul på de sidste forberedelser med landsholdet.

“Lige nu er spillerne sendt afsted på en meget velfortjent sommerferie. Vi kan virkelig være stolte af de resultater vi leverede i denne sæson, men der er ingen tvivl om, at alt fokus allerede er sat ind på EM-slutrunden i november, og at vi er sultne efter at levere endnu flere gode resultater. Så at få tre kampe på dansk grund, hvor vi kan pudse formen af foran et fantastisk hjemmepublikum, dét ser jeg frem til,” siger landstræner Jesper Jensen.

Kampprogram for Sparekassen Kronjylland/Bring Golden League:

29. september kl. 20.30: Danmark – Holland i Ceres Arena, Aarhus (vises på TV2 Sport)

1. oktober kl. 16.00: Danmark – Schweiz i Arena Randers (vises på TV2)

2. oktober kl. 16.00: Danmark – Norge i IBF Arena, Sportscenter Ikast (vises på TV2)

 

Kommentarer