Nr. Snede

Vester Palsgaard Skovmuseum inviterer til ‘Skæg i skoven’

Fra tidligere udgave af 'Skæg i skoven' ved Vester Palsgaard Skovmuseum. Foto: Museum Midtjylland

Søndag den 11. september kl. 10-16 inviterer Vester Palsgaard Skovmuseum til ‘Skæg i skoven’ – en sjov og hyggelig dag med masser af aktivitet og frisk luft for hele familien.

Årets arrangement byder på boder med kunsthåndværk – træarbejder, håndarbejde, glaskunst, pileflet og børstenbinder arbejde. Så tag og kig dig omkring i de mange boder og måske gør du en god en handel.

Nørre Snede Jagtforening kommer og fortæller om foreningens arbejde og viser hvorledes schweisshunden arbejder.

Museet har længe haft en flot ege stamme liggende og har derfor inviteret Peter H. Gregersen fra ArTart.dk til at forvandle stammen til et af skovens dyr. Peter H. Gregersen vil være på pladsen og vise motorsavens alsidige brug, når dyret trylles frem af egestammen. 

Børnene skal ikke snydes, hvis mor og far er optagede af at kigge på boder. Vi åbner et aktivitetstelt, hvor børnene kan give sig i kast med gamle lege eller prøve kræfter med kende skovens blade i aktiviteten ‘Bliv Blad Glad’.

Børnene kan ligeledes hjælpe med at presse honning og få en lille smagsprøve med hjem.

Museets Støtteforening er på pladsen og vil stå for maden, så der er mulighed for at købe dagens frokost på pladsen og senere nyde kaffe og kage.

Museet har åbent hele dagen og der er mulighed for at høre yderligere om skovridergården og museet ved eftermiddagens rundvisning

‘Skæg i Skoven’ arrangeres af Vester Palsgaard Skovmuseum i samarbejde med museets støtteforening.

Det koster 50 kroner at deltage. Børn under 18 år og medlemmer af Museum Midtjyllands støtteforeninger har gratis adgang.

Vester Palsgaard Skovmuseum finder du på adressen: Palsgårdvej 9, 7362 Hampen.

Kommentarer