Brande

Vinterferie – juhu det er for børn!

Der er ingen grund til at kede sig, selvom du ikke skal boltre dig i den bløde hvide sne i det sydlige Europa, for Brande Bibliotek er klar med en hel palet fuld af gode, sjov og hyggelige tilbud. 

Hele uge kan du deltage til i skattejagten. Snup et skattekort, gå på jagt i biblioteksrummet mens du udfylder det, så får du del i skatten. Der vil også være gang i både tegne- og krea-bordet. Ved tegnebord kan du tegne, klippe, klister eller rive dig til dit eget unikke kunstværk. Egner kunstværket sig til en ramme, har vi en, du må du få. Krea-bordet har temaet ”dekorer”. Lørdag 12/2 er det en glasting eller en bordskåner, den 14-16/2 er det tekstil og 17-19/2 er det træting eller små notesbøger, der dekoreres efter alle kunstens regler. Alt så længe lager haves. Der er ”Drop in” i åbningstiden indtil ½ time før biblioteket lukker, så du behøver ikke engang bestille billet. 

Mandag den 14. februar kl. 14 – 15.30 kommer “Det Flyvende kuffertcirkus” på besøg og leverer drøngodt underholdning, jonglering, magi og et festfyrværkeri af ord. Bagefter er der cirkusskole, hvor du får lov til at prøve kræfter med jonglering, ethjulede cykler og meget mere, men husk lige at bestille billet.

Fredag den 18. februar kl. 14 – 17 kommer turen til brætspil. Har kan de spilleglade rigtig slå sig løs sammen med Rasmus og Jeanette. Biblioteket har nogle spil, men du må også gerne tage dine egne brætspil med –og vi skal selvfølgelig hygge med varm kakao. Vi har ikke plads til så mange, så træk endelig en billet, så du ikke risikerer at gå forgæves.

Der er flere informationer på bibliotekets hjemmeside –her kan du også bestille billetter.

Kommentarer